Grovsåpa

Vahva pellavaöljysuopa

Vahva pellavaöljysuopa, joka liuottaa kaikki rasvat.

Saatavana 1- ja 5 litran peltikanistereissa. Mistä ostaa.

Grovsåpa

Lataa työohje PDF muodossa tästä tai lue se alla.
Tekninen Tiedote ja Käyttöturvallisuustiedote löytyvät päävalikon otsikon Tietolehdet alta.

SELDER & COMPANY AB
TYÖOHJE VAHVA PELLAVAÖLJYSUOPA

Erittäin vaikea lika: moottorit ja vastaavat: Harjaa pinta VAHVALLA PELLAVAÖLJYSUOVALLA ja anna vaikuttaa. Työstä tiskiharjalla. Huuhtele pinta vedellä, kun lika on liuennut.
Toista tarvittaessa.

Vaikea lika: Laimenna VAHVAA PELLAVAÖLJYSUOPAA noin puolella vettä tai kunnes se voidaan ruiskuttaa käsisumuttimella. Suihkuta likaiselle pinnalle runsaasti ja anna vaikuttaa. Käsittele lika ja huuhtele.

 Kevyt lika: Laimenna VAHVAA PELLAVAÖLJYSUOPAA suhteessa 1/100 ja levitä. Anna vaikuttaa ja hankaa harjalla tai pese pois painepesurilla.

 Siveltimet, joissa on pellavaöljy- tai pellavaöljymaalijäämiä: Peitä sivellin VAHVALLA PELLAVAÖLJYSUOVALLA ja vaivaa se. Suovasta tulee ohut ja/tai värillinen sen liuottaessa öljyä tai malia. Huuhtele vedellä. Purista sitten vesi siveltimestä, peitä uudelleen suovalla ja vaivaa. Toista, kunnes suovasta ei enää ole ohutta ja/tai värillistä.

Huuhtele sivellin huolellisesti vedellä toistuvasti. Anna siveltimen kuivua kokonaan ennen kuin käytät sitä Selder-maaleille tai öljyille.

Pellavaöljyn tai pellavaöljymaalin kuivuneet jäämät: Liota esinettä laimentamattomaan VAHVAAN PELLAVAÖLJYSUOPAAN, kunnes lika on pehmennyt ja se voidaan poistaa. Tämä voi kestää useita päiviä.

HUOM: VAHVA PELLAVAÖLJYSUOPA liottaa pellavaöljymaalia ja syövyttää alumiinia.

Työturvallisuus: Käytä käsineitä työskennellesäsi VAHVAN PELLAVAÖLJYSUOVAN kanssa, koska se kuivattaa ihoa. Varo silmiä, sillä suopa on erittäin ärsyttävää.